• Suomalaista käsityötä
  • Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 100 euron tilauksiin!
  • Ilmainen toimitus kotiin yli 120 euron tilauksiin!
  • Soita 050 5340390 ja kysy lisää!
  • Suomalaista käsityötä
  • Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 100 euron tilauksiin!
  • Ilmainen toimitus kotiin yli 120 euron tilauksiin!
  • Soita 050 5340390 ja kysy lisää!

Ylämaan Korukivi Oy

Valmistamme laadukkaita ja kotimaisia spektroliittikoruja yli 40 vuoden kokemuksella. Käytämme koruissamme tarkasti hiottuja ja väritykseltään intensiivisiä spektroliittikiviä, yhdistettynä hopeaan tai kultaan. Käyttämämme kivet louhimme itse omasta louhoksesta Ylämaalta ja hiomme ne käsityönä omassa pajassamme.

Valikoimaamme kuuluu koruja eri tyyleihin ja käyttötarkoituksiin - itselle sekä lahjaksi. Spektroliittikoru on jo itsessään kaunis ja lahjaksi saadulla korulla on myös tunnearvoa. Korulahja muistuttaa tärkeästä tapahtumasta tai henkilöstä. Koruilla on myös tärkeä merkitys osana pukeutumista - sopivalla korulla voi korostaa omaa persoonaa ja tyyliä. Koruillamme tuet myös kotimaista ja paikallista käsityötä.

Korujen lisäksi valmistamme spektroliitista erilaisia pienesineitä, kuten seinä- ja pöytäkelloja, lämpömittareita, kynätelineitä ja tuikkukuppeja.

Ylämaan Korukivi Oy palvelee myös korunvalmistajia ja yrityksiä toimittamalla käsityönä hiottuja spektroliittikiviä.

Oletko kiinnostunut spektroliittikorun valmistamisesta? Osallistu elämykselliselle retkelle maailman suurimmalle spektroliittilouhokselle, tutustu spektroliittiin ja sen louhintaan sekä kokeile spektroliitin hiomista Ylamaa Mystiquessa!

Korumyymälä

Korumyymälämme sijaitsee Ylämaalla Jalokivikylässä, 35 km Lappeenrannasta. Kaikki tuotteemme ovat esillä myymälässä. Samoissa tiloissa sijaitsee myös kivihiomo, jossa valmistamme tuotteemme.

Kesäkuusta elokuuhun korumyymälä on avoinna päivittäin. Muina kuukausina myymälä avoinna vain tilauksesta ja hiojan paikalla ollessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Myymälä avoinna marraskuussa 2022 hiojan paikalla ollessa!

Voit varmistaa aukiolon soittamalla / viestillä / WhatsApp (yhteystiedot alla).

Ylämaan Korukiven korumyymälä ulkoa
Ylämaan Korukiven viihtyisä korumyymälä sisältä

Ylämaan Korukivi Oy

Kivikyläntie 17

54410 Ylämaa

Puhelin 050 5340390

Sähköposti info@korukivi.fi