Yritys

Spektroliitti on yksi kauneimmista jalokivistä. Spektroliitin kiehtovuus syntyy värien ja sävyjen rajattomasta vaihtelusta – niissä heijastuvat suomalaisen maiseman eri sävyt kullanruskeista syvimpiin sinisiin.

Jalokiviasiantuntijat pitävät Ylämaan spektroliittia Maailman kauneimpana. Se on vakiinnuttanut paikkansa suosituimpien jalokivien joukossa, ja sitä viedään lähes kaikkialle maailmassa.

Taidolla muotoiltu korukivi yhdistettynä jalometalliin hivelee ajattomalla tyylikkyydellään. Spektroliitti on todellinen lahja käyttäjälleen.

Tervetuloa spektroliittikorujen maailmaan. Tarjoamme Teille laajan ja monipuolisen valikoiman aitoja, käsintehtyjä spektroliittikoruja ja -käyttöesineitä. Voit hankkia tuotteitamme verkkokaupastamme tai myymälästämme Ylämaalta.

Ylämaan Korukivi on perustettu 1978 louhimaan ja jalostamaan spektroliittia. Valmistamme siitä pääasiassa kulta- ja hopeakoruja sekä pienesineitä, jonka lisäksi hiomme korukiviä myös muille yrityksille. Yrityksemme toimii Ylämaan Jalokivikylässä noin 30 km Lappeenrannasta.

 Copyright all photos@material/Ylämaan Korukivi Ky